ADIDAS SLOVENIJA

DIGITALNO KOMUNICIRANJE

Hrana je stvar čutov, vonj, okus, izgled. Hrana je izkušnja. Ne samo pri posebnih priložnostih, temveč pri dnevnih obrokih, ko jemo skupaj, kot družina, v dvoje ali pa si sami ustvarimo kulinarično umetnino in jo z užitkom zaužijemo.

PROBLEM IN KAJ SMO HOTELI DOSEČI

Nastop na sejmu je vedno več kot zgolj postavitev sejemskega prostora. Kupec mora biti ustrezno animiran in vpleten v dogajanje na sejemskem prostoru. Sejemski prostor lahko hitro postane samo prostor za iskanje idej in zelo draga izložba. Temu smo se hoteli izogniti.

Posebnost arhitekture in postavitve sejemskega prostora je omogočala obiskovalcem dobro nakupno izkušnjo, strokovni nasvet trenerjev in športnikov pa je pomagal marsikomu do boljše tekaške izkušnje v prihodnje.

EXPERIENCE

Na Adidasovem sejemskem prostoru smo poskrbell, da tekačem strokovnjaki ustrezno svetujejo pri izbiri obuval za svoje tekaške podvige. Lahko so neposredno kupili tekaško opremo, obenem pa so se lahko preizkusili v merjenju eksplozivnosti tekaškega odriva. Poskrbeli smo tudi da so za seboj pustili sled, prek katere je naročnik v prihodnje gradil odnose z njimi. Socialna omrežja smo pokrili z beleženjem rezultatov sodelujočih in zmagovalec je prejel bogato nagrado.

CILJNA ČRTA

Kako uspešen je bil projekt lahko sodimo po zadovoljstvu kupcev in seveda naročnika, 3000 obiskovalcev, 700 prodanih parov tekaške obutve in več kot 400 sodelujočih v tekaškem engagementu.