PROSPECTING

IZZIV IN CILJ

  1. Inovativne rešitve in gradbena oprema nove generacije CAT-a so dobro poznana stalnica znotraj branže. Takšen doseg se gradi s pristnimi odnosi s kupci in uporabniki. Redno obnavljanje stikov ustvari zaupanje, a zahteva svoj vložek, zato za učinkovito odkrivanje novih segmentov trga velikokrat preprosto ostane premalo časa.Tu nastopimo mi. S strokovno podkovano ekipo iščemo in ustvarjamo nove priložnosti trga v branži. Prospecting in podatkovna baza kvalitetnih leadov omogočijo, da podjetju ostane več časa za prodajne aktivnosti. Mi namenimo čas dodatnim segmentom trga, vi pa spremenite potencialne kupce v vaše prijatelje.

PROSPECTING

PROBLEM IN KAJ SMO HOTELI DOSEČI

Inovativne rešitve in gradbena oprema nove generacije CAT-a so dobro poznana stalnica znotraj branže. Takšen doseg se gradi s pristnimi odnosi s kupci in uporabniki. Redno obnavljanje stikov ustvari zaupanje, a zahteva svoj vložek, zato za učinkovito odkrivanje novih segmentov trga velikokrat preprosto ostane premalo časa.

Tu nastopimo mi. S strokovno podkovano ekipo iščemo in ustvarjamo nove priložnosti trga v branži. Prospecting in podatkovna baza kvalitetnih leadov omogočijo, da podjetju ostane več časa za prodajne aktivnosti. Mi namenimo čas dodatnim segmentom trga, vi pa spremenite potencialne kupce v vaše prijatelje.

EXPERIENCE

Vzpostavili smo neposreden stik z branžo, kar je rezultiralo v zelo pozitivnem odzivu. Posredno smo s tem učvrstili blagovno znamko, zvišali zadovoljstvo z zanimanjem za uporabnike in olajšali delo komercialistov.

CILJNA ČRTA

Kontinuiranost pri odkrivanju novih priložnosti trga, prodajni ekipi omogoča visoko podporo. Proces, ki sicer zahteva enormen vložek razbremenimo do te mere, da se lahko prodajna ekipa s skrbjo orientira na posamezne leade. Rezultati so boljši, prodajni cilji lažje doseženi.

IME PREJŠNJEGA PROJEKTA

OGLED VSEH PROJEKTOV ZA IME NAROČNIKA

IME NASLEDNJEGA PROJEKTA