Vavčer Slovenskega podjetniškega sklada

Kako ustvariti spletno STRAN za vaše podjetje z Nižjimi stroški?

globe icon

Kje?

LIVE: Tehnološki park 19, Ljubljana // ONLINE: platforma Zoom

clock-icon

Kdaj

11. januarja 2022 I 08:00-10:00

Ker se vse več podjetij obrača v digitalni svet, je bolj kot kdajkoli prej pomembno, da imate estetsko in informativno spletno stran. Dobra novica je, da lahko zaradi vavčerja Slovenskega Podjetniškega sklada pridobite do kar 60 %  financiranje za izdelavo spletne strani. Na našem predavanju 11. 1. 2023 boste izvedeli vse o tem, kako ustrezno uporabiti vavčer za izdelavo spletne strani, ki bo izpolnila vse vaše poslovne ambicije. Directa vam ponuja odlično priložnost za odlično spletno stran, ki bo vašemu podjetju pomagala pri uvrstitvi na vrh lestvice iskalnikov! 

Teme, ki jih bomo obdelali

Aljaž Seliškar, mba

Strateg in svetovalec z 20 letnimi izkušnjami na področju prodaje in marketinga ter intenzivnim razvojem na področju digitalnega marketinga in digitalnih marketinških tehnologij (martech, marketing automation, marketing and sales analytics) v zadnjih 10 letih. Kot soustanovitelj Directe d.o.o., je začetek svoje poti deloval kot direktor projektov in poslovnega razvoja, kjer je bil glavni fokus na razvoju posamičnih rešitev na področju marketinga in prodaje za naročnike Directe, v 2019 pa je prevzel vodenje podjetja kot direktor in se usmeril v svetovalno vlogo pri posamičnih projektih.

2011 -2012 se je začel ukvarjati z različnimi avtomatizacijskimi orodji in različnimi platformami na področju marketinga in prodaje, implementacijo rešitev na slovenskem trgu in razvoj kadrov agencije za sledenje digitalnemu razvoju trga. V 2018 je odgovoren za sklenitev partnerstva z IBM Slovenja za zastopanje in razvoj platforme IBM Watson (sedanji Acoustic) ter partnerstvo s Sales manago in z Activecampaign. Projektni track rekord zajema preko 180 izvedenih projektov na področjih neposrednega trženja, digitalnega trženja in digitalni podpori prodaje, pri čemer je glavni fokus na postavljanju delujočih prodajnih trženjskih lijakov, digitalizaciji ključnih procesov in umeščanju teh principov v jedro podjetij, s katerimi sodeluje.Je član CEED Slovenija, Alumni IEDC Bled – generacija 2000, BNI Slovenija

Rooster booster
bo čez

Days
Hours
Minutes
Seconds

Zagotovite si svoje mesto.